Restaurant

Sunset Boulevard - Sønderborg

Adresse

Sunset Boulevard - Sønderborg
Grundtvigs Allé 184
6400 Sønderborg | Tlf. 74 99 24 05 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
09.00 – 22.00

Særlige åbningstider:

Skærtorsdag kl. 11-22

Langfredag kl. 11-22

Påskedag kl. 11-22

2. Påskedag kl. 11-22

Store bededag kl. 11-22

Kr. Himmelfart kl. 11-22

Pinsedag kl. 11-22

2. Pinsedag kl. 11-22

Grundlovsdag kl. 11-22

Drive-in

Indendørs legeland

Få Take Away i Sønderborg på Sunset Boulevard

Bestil take away i Sønderborg på Sunset Boulevard, og tag lækre sandwich eller saftige burger med hjem til hele familien. Vi har også lækre side orders, drikkevarer og desserter, som vores gæster kan tage med hjem og nyde i ro og mag. Vores udvalg af både sandwich og burgere er stort, så der er lidt for enhver smag.

Gode råvarer i høj kvalitet

Vi bestræber os efter at anvende gode, saftige og friske råvarer i høj kvalitet, så vores gæster får den absolut bedste madoplevelse, når de besøger Sunset Boulevard. Vores råvarer er udvalgt nøje, så den passer perfekt til vores gæster og falder i deres smag. 

Vores medarbejdere er dygtige og engagerede, og sørger for at levere et hurtigt og lækkert måltid i høj kvalitet. Der er ingen der ønsker at vente længe på deres madbestilling, og derfor bestræber vi os efter at kunne levere maden i et hurtigt tilfredsstillende tempo. I Sønderborg har Sunset Boulevard ligeledes et kompetent team, som sammen med fantastiske rammer og et lækkert sortiment skaber den bedste madoplevelse for vores gæster. Det sidste vi ønsker er, at vores gæster går sultne hjem.

 

Har du bestilt online? Afhent i restauranten

Vores gæster kan nemt og enkelt bestille deres menu online, så forbereder vi maden og har den klar, når de ankommer til afhentning i restauranten. Vi har lækker take away i Sønderborg på Sunset Boulevard, som kan besøges fra mandag til søndag i tidsrummet 09.00-22.00. 

På Sunset Boulevard i Sønderborg er der desuden mulighed for at afhente maden på p-pladsen, eller hvis man ikke ønsker at tage maden med hjem, kan man også spise maden i behagelige og rolige omgivelser i restauranten. Vi har masser af plads blandt vores bløde siddepladser i restauranten i Sønderborg, så vores gæster kan slå sig ned med familien eller vennerne og nyde deres måltid i trygge og behagelige rammer. Hos Sunset Boulevard er vores største ønske, at vores gæster føler sig godt tilpas, når de besøger os. Uanset om de vælger at spise i restauranten eller tage maden med hjem som take away. 

Sunset Boulevard forsøger hele tiden at holde sig opdateret på nye trends og tendenser indenfor madindustrien, og har i takt med digitaliseringen implementeret et simpelt IT-system, så bestillinger kan foregå hurtigt og effektivt ved blot at interagere med nogle af vores touchskærme som er opstillet i restauranten. 

Sunset Boulevard App

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.

Bestil nemt og hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.