Vi smurte vores første sandwich i 1996 og vi har været forelskede i håndværket bag lige siden.

Dengang foregik tingene på en anden måde; brødet var et andet og indholdet noget tredje. I dag gør vi tingene lidt anderledes – men stadig på vores helt egen måde.

Vi nyder at følge de nyeste trends tæt, at udvikle og forbedre os for hele tiden at kunne tilbyde dig den lækreste smag, den bedste kvalitet og de skønneste oplevelser. Derfor sker der også hele tiden nye spændende ting på menukortet og i vores opskrifter.

Noget fornyes – andet forbedres, noget forsvinder – mens andet vender stærkt tilbage. Bag det hele ligger en tro på det gode håndværk. God smag er nemlig resultatet af godt håndværk. Det behøver hverken være svært eller særlig kompliceret at skabe den perfekte sandwich.

Men det handler altid om håndværket; om at smage, teste, smage og teste og udvikle sig i en retning, hvor smag, kvalitet og oplevelse går op i en højere enhed.

Resultatet er et menukort fyldt med smag, bid og gode råvarer. Smag selv!