Sunset Boulevard søger en Commercial Manager

Masser af dansk stolthed, et frisklavet måltid af høj kvalitet, engagerede medarbejdere og fart over feltet er nogle af de ord, der beskriver Sunset Boulevard rigtig godt. I marketingafdelingen udvider vi kapaciteten med en Commercial Manager, som får en meget central rolle i at udfordre og drive salgs-agendaen for Sunset Boulevard.  

Om stillingen 
Som Commercial Manager bliver du en del af vores marketingteam, som hele tiden arbejder målrettet mod at tiltrække nye gæster til vores 44 restauranter. Vi er konkurrencedygtige i markedet allerede i dag, men vi har høje ambitioner og mangler den brik i puslespillet, som kan hjælpe os med at blive endnu skarpere på den salgsmæssige agenda. Med din ansættelse stiller vi tårnhøje krav til, at du jagter omsætningstallene både på den lange og korte bane – og konstant evaluerer på forretningens salgsmæssige performance, så vi sikrer os, at vi er endnu bedre i morgen end vi er i dag. 
 
Konkrete ansvarsområder og opgaver:

  • Ansvarlig for den salgsmæssige performance på landsdækkende/lokale kampagner
  • Ansvarlig for idegenerering, eksekvering, justering og evaluering af landsdækkende kampagner
  • Ansvarlig for ugentlig opfølgning på salg af produkter på menukortet og at skiltningen i restauranterne hele tiden understøtter salget  
  • Ansvarlig for – på ugentlig basis – at tage initiativ til slagkraftige initiativer  
  • Ansvarlig for, i samarbejde med vores digitale koordinator, at salget understøttes på de digitale platforme såsom hjemmeside, Facebook, nyhedsmails etc.
  • Koordinering af kampagnemateriale i samarbejde med reklamebureau og mediebureau
  • Udfærdigelse af en skarp kampagneplan ifht. produktlanceringer


Kvalifikationer/baggrund: 
Vi forestiller os, at du har minimum 5-10 års erhvervserfaring med dig i rygsækken. Din uddannelse er ikke så vigtig, men du skal være skarp til at forstå tallene og kunne analysere dig frem til en handlingsplan, som kan påvirke tallene i den rigtige retning. Måske kommer du fra en kommerciel rolle i en salgs- og marketingafdeling, planlægningsafdeling eller måske en indkøbsafdeling med salg ud mod BTC-kunder? Vigtigst er det, at du elsker ord som omsætningstal, transaktioner og har en sund utålmodighed, som hjælper dig med at jagte de gode salgstal.
Da du vil blive tilknyttet marketingafdelingen er det en klar fordel hvis du tidligere har samarbejdet med reklamebureauer og mediebureauer, har en sund interesse for marketingpaletten og har erfaring med produktion af taktiske marketingmaterialer, da dette også bliver en del af din hverdag. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig: 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte marketingchef Cathrine Florian Bang på tlf. 25 41 26 61 eller cfb@sunset-boulevard.dk. Mener du, at ovenstående er noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig snarest – og senest 26. maj 2019. Ansøgninger læses løbende og opslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.

Du bedes angive forventning til løn i din ansøgning. 
 

SØG OM STILLINGEN HER

Sunset Boulevard er en dansk restaurantkæde, der åbnede den første restaurant i Odense Banegård Center i 1996. Siden er der kommet restauranter til i hele Danmark, og der er nu 44 restauranter.