Bedste Corporate Site til Danish Drupal Awards

Årets bedste Corporate site med take away | Sunset Boulevard

I oktober 2014 lancerede vi vores nye online satsning, der har gjort det muligt for alle vores gæster, såvel nye som eksisterende, at bestille og betale for deres mad online for derefter at hente maden i restauranten på det valgte tidspunkt - vel at mærke uden at stå i kø. 

Vi er den første landsdækkende burger- og sandwichkæde, der kan tilbyde online bestilling. Og vores gæster har taget godt imod den nye service, da det er hurtigt og nemt at bestille og betale online, og maden er klar, når de er klar. 

Derudover har populære features som MobilePay og sitets nye "look and feel" ført til, at flere og flere har fået øjnene op for sunset-boulevard.dk. Vi er derfor stolte over at kunne annoncere, at vores nye hjemmeside løb med titlen som Bedste Corporate Site ved dette års Drupal Awards foran stærke konkurrenter som ATP.dk, Scribo.dk og mange andre.   

Vi er superglade for den fine pris og vil gerne sende et stort tak til Dwarf A/S, der er de tekniske genier bag løsningen. Derudover skal der lyde et kæmpe tak til alle vores gæster, da I alle har været med til at gøre vores nye online bestilling til en succes. TAK.