Bæredygtig omstilling hjalp Sunset Boulevard til rekordresultat i 2019

2019 blev året hvor Sunset Boulevard viste, at fokus på bæredygtig omstilling og evnen til at tjene penge ikke er to modpoler. Landets største danskejede fastfoodkæde kom ud af året med en stigning i omsætningen på 10 procent i forhold til året før. Samtidig viste driftsresultatet et plus på knap 20 procent og resultatet før skat endte med et overskud på ca. 10 millioner kroner.

 

Et resultat som naturligvis skaber stor glæde hos administrerende direktør Jens Broch.

 

- Vi er enormt stolte over resultatet, som er vores bedste nogensinde. Det viser, at vores gæster har taget de ting til sig, som vi har arbejdet med. Samtidig viser både resultatet og vores stigning i omsætning, at flere og flere danskerne vælger os til, hvilket vi tager som et tegn på, at vi er på rette vej, siger Jens Broch.

 

I løbet af 2019 lancerede Sunset Boulevard flere tiltag til gavn for miljøet. De skar gevaldigt ned på brugen af emballage og udfasede plastikemballage som låg og sugerør for gæster i restauranterne. Og som den første fastfoodkæde i Danmark gik de i gang med at teste dyrkning af salat direkte i restauranten.

 

- Vi føler os forpligtet til at agere ansvarligt i forhold til den verden, vi lever i. Vi er derfor særligt glade for, at vores gæster har taget godt imod vores initiativer for at formindske brugen af emballage og i særdeleshed engangsplastik, og kvitteret for det ved at komme endnu mere i vores restauranter. Når vi både kan mindske klimaaftrykket og øge bundlinjen, kan jeg med stolthed konstatere, at vi har leveret en bæredygtig forretning i 2019, siger Jens Broch.

 

Ambitionerne for 2020 er da også at fortsætte i samme spor, hvor bæredygtighed for både miljøet og forretningen går hånd i hånd.

 

- Vi kigger løbende på, hvordan vi kan sætte et mere bæredygtigt aftryk, og det vil vi fortsætte med at arbejde for i det nye år. I 2020 vil vi gerne arbejde med gæsteoplevelsen og blive endnu bedre til at levere fantastisk service til vores gæster. Det er dem, vi lever af, og det er dem, som skal gå mætte og tilfredse fra restauranten med en god oplevelse, slutter Jens Broch.

 

Nøgletal:

  • Omsætningen i Sunset Boulevard er steget med 10 procent fra 2018 til 2019.
  • Sunset Boulevard kommer ud af 2019 med et resultat på ca. 10 millioner kroner før skat. I 2018 var resultatet på 772.427 kroner før skat.
  • Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag tæller kæden 45 restauranter spredt i hele Danmark samt en enkelt på Færøerne.