Nyheder

Sunset Boulevard udfaser hurtigvoksende kyllinger

Sunset Boulevard ønsker en mere naturlig fødevareproduktion og en bæredygtig madkultur med fokus på kvalitet, omtanke og respekt for natur og dyr. Derfor planlægger Sunset Boulevard nu at udfase brugen af hurtigvoksende kyllinger.
Se artikel

Blink til Sunset-ansatte og få maden leveret på motorhjelmen

Hos Sunset Boulevard kan du nu få leveret maden direkte til din bil på parkeringspladsen. På den måde undgår man direkte kontakt med Sunset Boulevards ansatte, og alle parter lever op til sundhedsmyndighedernes anbefaling om at holde god afstand til andre mennesker.
Se artikel
Vertical Farming

Sunset Boulevard klar med banebrydende grønt initiativ: Vil dyrke salaten i restauranterne

Sunset Boulevard kaster sig som den første fastfood-kæde i Danmark ud i at dyrke deres salat direkte i restauranterne. Det sker ved hjælp af konceptet ’Vertical Farming’. Via små skridt er det håbet, at alle Sunset Boulevards restauranter bliver selvforsynende med salat og grønt i fremtiden.
Se artikel

Sunset Boulevard i nyt stort miljøtiltag: Halverer burgeremballagen

Sunset Boulevard skærer ned på emballagen og holder fast i den miljøbevidste linje. Fra juni fjerner restaurantkæden over 1 million låg fra deres samlede affald om året, når de dropper lågene til deres burgere
Se artikel

Dansk restaurantkæde siger farvel til engangsplastik

Farvel til 3 mio. sugerør, 3 mio. sodavandslåg, 150.000 plastik salatbakker, 150.000 plastikknive, 150.000 plastikgafler og 150.000 plastikskeer om året.
Se artikel

Sunset Boulevard har stoppet samarbejdet med Jelex Seafood A/S og salg af produkter med laks fra samme

Lørdag den 29. september stoppede Sunset Boulevard salget af produkter med laks fra Jelex Seafood og sælger i dag ikke produkter med laks fra denne leverandør. Det sker blandt andet på baggrund af en henvendelse fra TV2-programmet Operation X, der har afsløret omfattende snyd med fødevarerapporter og varemærkning i Jelex Seafood.
Se artikel
Byens Bedste Take Away | Sunset Boulevard

Nomineret til Byens Bedste Take Away

For tredje år i træk er vi nomineret til Byens Bedste Take Away i Viborg. Og det skal fejres.
Se artikel
Re-opening af Sunset i Silkeborg

Grand re-opening i Silkeborg

Vi lukker nu dørene op og byder hjerteligt velkommen i vores nyrestaurerede restaurant i Silkeborg
Se artikel
Årets bedste Corporate site med take away | Sunset Boulevard

Bedste Corporate Site til Danish Drupal Awards

Titlen som Bedste Corporate Site ved dette års Danish Drupal Awards gik til Sunset Boulevard.
Se artikel

Sunset Boulevard søger marketing-praktikant

Ambitiøs, højt drive og med et hjerte, der brænder for marketing? Så kig med her!
Se artikel
Nye natursugerør - fuldstændigt bionedbrydelige

Sunset Boulevard skifter plastiksugerørene ud med sugerør af siv og hvedestrå

Som den første fastfood-kæde i Danmark kigger Sunset Boulevard nu mod sugerør af siv- og hvedestrå som alternativ til de miljøskadelige plastiksugerør. I første omgang indføres de alternative sugerør i udvalgte restauranter, hvor Sunset Boulevard vil høre gæsternes feedback. Når de nye sugerør indføres i alle kædens restauranter, svarer det til over 750.000 sugerør om året.
Se artikel

Søges: Kommerciel stærk idé til børnekoncept

Hos Sunset Boulevard arbejder vi aktivt for at minimere vores brug af plastik og emballage. Det skal også afspejle sig i vores børnemenuer. Derfor leder vi lige nu med lys og lygte efter dygtige samarbejdspartnere med den helt rigtige, nytænkende idé og løsning til underholdningen i vores børnemenuer. Læs herunder, om det er noget for dig.
Se artikel

Den danske restaurantkæde Sunset Boulevard har sat skub i væksten

Efter et forrygende 2018 har den danske restaurantkæde Sunset Boulevard formået at vende et millionunderskud i sidste regnskabsår til et overskud. Ifølge kædens direktør står forretningen nu bedre end nogensinde med nye renoverede restauranter og gæster, der kommer igen.
Se artikel
NYHED: Køb gavekort online

NYHED: Køb gavekort til Sunset Boulevard via vores hjemmeside

Nu er det muligt at købe gavekort til Sunset Boulevard via vores hjemmeside.
Se artikel

Skejby - ny restaurant

YES, YES, YES! Nu sker det igen! Vores dygtige og energiske franchisetager, Brian Houensgaard, serverer, fra den 27.09.2018, endnu flere frisklavede burgers i endnu en nyåbnet restaurant - denne gang i Skejby i Aarhus.
Se artikel
Grand Re-Opening i Herning

Grand Re-Opening i Herning

Kom med til Grand Re-Opening i Herning, når vi slår dørene op til en ny restaurant. Vi fejrer det med koncert, lækre tilbud og spændende konkurrencer.
Se artikel
Sunset støtter Movember | Sunset Boulevard

Vi tager hånd om bollerne

I år samarbejder vi igen med Movember Foundation og samler ind til fordel for mænds sundhed. Vi håber, I vil være med til at gentage succesen fra sidste år.
Se artikel
Grand Re-opening af vores restaurant i Kolding

Grand Re-opening i Kolding

Kig forbi til Grand Re-opening i Kolding, og vind en rejse til en værdi af 10.000,-.
Se artikel

Siger farvel til 3,8 millioner engangskopper: Sunset Boulevard indgår i unikt samarbejde med Royal Unibrew

I marts 2019 vinkede Sunset Boulevard farvel til 3 millioner sugerør, 3 millioner sodavandslåg, 150.000 plastik-salatbakker og 150.000 plastikknive, -gafler og skeer af hensyn til miljøet. I et nyt og helt unikt samarbejde med Royal Unibrew tager Sunset Boulevard endnu et skridt i en grønnere retning.
Se artikel

Bæredygtig omstilling hjalp Sunset Boulevard til rekordresultat i 2019

Flere og flere danskere vælger at spise på den danske fastfood-kæde Sunset Boulevard. Kæden går ud af 2019 med rekordregnskab i et år, som har budt på flere forandringer i kædens 45 restauranter
Se artikel

Første restaurant med nyt Espresso House Koncept

Som den første restaurant indleder Sunset Boulevard i Hedensted et samarbejde med JDE Professional om lancering af Espresso House-kaffe i restauranten. Med et helt nyt koncept får gæsterne på Sunset Boulevard nu mulighed for at nyde en god specialkaffe fra en Espresso House kaffebar.
Se artikel

Sunset Boulevard søger en Commercial Manager

Masser af dansk stolthed, et frisklavet måltid af høj kvalitet, engagerede medarbejdere og fart over feltet er nogle af de ord, der beskriver Sunset Boulevard rigtig godt. I marketingafdelingen udvider vi kapaciteten med en Commercial Manager, som får en meget central rolle i at udfordre og drive salgs-agendaen for Sunset Boulevard.
Se artikel

Ny restaurant i Ringsted

Nu er det officielt: Vi ombygger vores restaurant i Ringsted og lader herefter Jesper Nielsen overtage både forklæde og drift som franchisetager af endnu en lækker restaurant!
Se artikel
Vind 1000 burgere | Sunset Boulevard

Vind 1000 burgere i ny burgerserie

Umættelig burgersult har ramt Danmark: Vind 1000 burgere i ny burgerserie Burgerfeberen raser i Danmark, og markedet for kvalitetsburgere kan ikke mættes, mener fødevareekspert. Restaurantkæde opruster i kampen om kunderne med ny klassisk burgerserie.
Se artikel
Shortlistet til Årets Rambuk Pris

ÅRETS RAMBUK 2016

Vi er i år shortlistede til ikke én, men hele to Rambuk-priser til Årets Rambuk 2016!
Se artikel
Nye sandwich med nye opskrifter | Sunset Boulevard

…Vi har gjort det igen

Vi kan derfor præsentere dig for 5 helt nye Sunset-klassikere.
Se artikel
Sunset Boulevard støtter Movember

Tak for hjælpen

I år har vi i samarbejde med alle jer lavet en indsamling til fordel for Movember og mænds sundhed, og det gik forrygende.
Se artikel