Om Sunset

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er en dansk restaurantkæde, der åbnede den første restaurant i Odense Banegård Center tilbage i 1996. Og lige siden har vi haft fart på. Vi har nemlig taget kampen op mod store, internationale fastfood- og restaurantkæder, og vi kan i dag kalde os et førende dansk alternativ med mere end 40 restauranter fordelt rundt om i Danmark samt én på Færøerne.

Og det er der flere gode grunde til; vi følger nye madtrends tæt og opdaterer vores menukort flere gange årligt for konstant at kunne tilbyde vores gæster et spændende udvalg af burgere, sandwich, salater, desserter og sidst, men ikke mindst, en ægte Sunset-klassiker: vores legendariske pommes frites.

 

God kvalitet, God smag

Vi langer dagligt et stort antal af burgere, sandwich, pommes frites og desserter over disken, og alle er de serveret med ét mål: at ´please´ smagsløgene med god smag, gode råvarer og mad med bid i.  Derfor gør vi også ekstra meget ud af at finde de helt rette råvarer – både i ind- og udland – og sammensætte unikke smagskombinationer, der pirrer smagsløgene og smager fantastisk.

 

Værdier

Sunset Boulevard er en kæde med stærke, danske værdier. Vi arbejder hver dag på at give vores gæster en unik oplevelse, både hvad angår vores mad og service, og derfor spiller værdier som ærlighed, åbenhed og hjælpsomhed en stor rolle i hele Sunset Boulevard.

Vi er også meget nysgerrige og vil gerne lære mere om vores gæster, og hvad god smag er for dem. Vi tester, smager, tester og smager derfor masser af råvarer og produkter for at finde frem til den næste Sunset-klassiker. 

 

NYHEDER  

COOKIEPOLITIK  PERSONDATAPOLITIK