Om Sunset

Der er fastfood, og så er der os. Sunset Boulevard føles bare bedre. Vi gør os nemlig umage på take away. Vi går op i kvalitet, jagter de helt rigtige råvarer og den perfekte balance mellem friskhed og effektivitet. Det betyder, at vi ikke alene kan servere et måltid, der smager af mere, men som også føles bedre.

Vi kan kendes på vores  imødekommenhed, ihærdighed og professionalisme; vi både kan og vil levere - hver gang! Hvad der var rekord i går er standard i dag og utilfredsstillende i morgen. Vi gør os umage - hver gang! Vi er ikke kun et sted, hvor gæsterne får god og nærende mad. Vi er et sted, hvor der er rart at være. Hvor der er hyggeligt, og hvor vi til enhver tid ønsker at få vores gæster til at føle sig velkomne, set, hørt og forkælede.

Verden og vores gæster er digitale – og vi gør dem kunsten efter. Med stil. Vi ved nemlig, at brugervenlighed og involvering af gæsterne er en forudsætning for vores succes. Derfor er vi digitale på en måde, der gør det nemt for vores gæster at nyde lækker mad i lækre rammer. Når alt kommer til alt, handler teknologi, IT-systemer og digitalisering om at gøre det hele lidt nemmere og lidt hurtigere end forventet – til gavn for både gæster og os selv.

 

”Mindre” er for nogle blot et ord, for andre en negativ association, for Sunset Boulevard en holdning: mindre plastik, mindre affald, færre unødvendige tilsætningsstoffer, mindre af det, som ikke er nødvendigt. Vi arbejder for en mere bæredygtig verden. Men vi er ikke mere frelste end hvad både virkelighed og økonomi kan bære. For sandheden er, at vi altid kan blive bedre – og det bliver vi. Hver dag.

Vi er aktiv del af samfundet. Vi kan - og bør – involvere os aktivt i de lokalsamfund og nabolag, vi tjener. Vi ved nemlig, at selv små indsatser kan have stor indflydelse.

Vi er et sted, hvor man ikke bare får løn, men også et hjemsted for stærke relationer, smil, store ambitioner, modet til at turde og vi tilbyder den fedeste scene at betræde, når talentet og karrieren skal udfoldes.

Vi vil have en markant plads i markedet, og ambitionerne er store. Vi konkurrerer ikke kun med de store kendte restauranter, men også med de små. Ingen ved rigtig, hvor de har os! Skalérbarhed, hastighed, uforudsigelighed og store ambitioner er fast inventar  i rygsækken.

 

NYHEDER  

COOKIEPOLITIK  PERSONDATAPOLITIK