Take Away

Take away er ikke bare take away. Og god mad er ikke nødvendigvis kun hurtig mad eller nem mad. Det kan selvfølgelig være, at du nogle dage har ekstra travlt eller bare ikke orker at stå i røg og damp og koge og kreere i køkkenet. Det har vi både forståelse og respekt for.

Heldigvis, har vi al mulig tid og skaberlyst i verden til at gøre arbejdet for dig. Og vi gør det godt. Også på en doven sofa-søndag. 

For os handler god mad nemlig altid om mere end blot nemme løsninger. Det handler om den helt rigtige smag og om et ufravigeligt fokus på både kvalitet, pris og råvarer. Vigtigst af alt, handler god mad om gode oplevelser.

Hos os søger vi derfor hver eneste dag at få kvalitet, smag, tid og sted til at gå op i en højere enhed, der til sammen udgør den helt rigtige stemnings- og smagfulde oplevelse. God mad er hos os altså ikke alene nemt, det er også hurtigt og lækkert! 

Som en ekstra lækker feature, har vi, med vores online bestillingssystem, gjort din take away bestilling både nem og hurtig.  

Du er som altid velkommen til at nyde din mad i restauranten, men du kan også tag maden med og ud af huset. På den måde vælger du selv, hvor og hvornår du vil nyde din burger, sandwich eller salat.

Nyd fx din favoritsandwich, når du er på farten, sammen med familien eller i selskab med gode kollegaer. Kun sult og fantasi sætter grænser.

Nyheder

Første restaurant med nyt Espresso House Koncept

Som den første restaurant indleder Sunset Boulevard i Hedensted et samarbejde med JDE Professional om lancering af Espresso House-kaffe i restauranten. Med et helt nyt koncept får gæsterne på Sunset Boulevard nu mulighed for at nyde en god specialkaffe fra en Espresso House kaffebar.

Læs mere

Sunset Boulevard i nyt stort miljøtiltag: Halverer burgeremballagen

Sunset Boulevard skærer ned på emballagen og holder fast i den miljøbevidste linje. Fra juni fjerner restaurantkæden over 1 million låg fra deres samlede affald om året, når de dropper lågene til deres burgere

Læs mere